Syö hyvin

Koivupirtin palvelukodin keittiössä ammattitaitoinen ja iloinen keittiötiimimme valmistaa asukkaille tarjottavat kaikki päivän ateriat.

Kuuden viikon kiertävän ruokalistan suunnittelemme itse kahdesti vuodessa keväällä ja syksyllä. Tämä antaa mahdollisuuden käyttää sesongin raaka-aineita monipuolisesti. Lisäksi pystymme reagoimaan nopeasti myös asukkaiden erilaisiin toiveisiin, jotka toteutamme mahdollisuuksien mukaan. Huomioimme asukkaiden ruoka-aineallergiat ja erityisruokavaliot.

Ikäihmisten ruokasuositusten mukaisesti suunniteltu ruokalista sisältää monipuolisesti tuttuja perinneruokia sekä myös uusia makuja maailmalta. Vuosittain toteutamme myös erilaisia teemapäiviä ja juhlistamme perinteisiä juhlapyhiä niihin kuuluvilla herkuilla.

Ruoanlaitossa suosimme lähellä tuotettuja ja luomulaatuisia raaka-aineita. Kuulumme Portaat Luomuun-ohjelmaan, jonka puitteissa sitoudumme käyttämään tietyn määrän luomutuotteita ruoanvalmistuksessa, esimerkiksi kaikki käyttämämme puurohiutaleet sekä erilaiset jauhot ovat kaikki luomutuotteita.