Koivupirtin palvelukoti

Koivupirtin palvelukoti sijaitsee puutarhamaisessa Petsamon kaupunginosassa Tampereella.

Meillä Koivupirtissä vaalitaan perinteisiä arvoja tuoden vanhustenhoidon uusia tuulia mukaan, tavoitteemme parantaa asukkaille tarjotun hoivan ja huolenpidon laatua. Koivupirtin palvelukodilla on vankat juuret vanhusten hoidosta, palvelukoti on toiminut jo vuodesta 1963 asti. Koivupirtissä turvallisuus ja hyvinvointi ovat aidosti tärkeä asia.

Meille asumaan

Koivupirtin palvelukoti tarjoaa turvallisen kodin, jossa arki sujuu. Asumismuotoja ovat ympärivuorokautinen palveluasuminen ja yhteisöllinen asuminen.

Tarjoamme palveluja Pirkanmaan hyvinvointialueen ostopalvelusopimuksella tai palvelusetelillä. Palvelun myöntäminen perustuu aina palvelutarpeen arviointiin ja palvelun saannin kriteereihin.

Jos olet jo palveluiden piirissä, voit olla yhteydessä suoraan oman alueesi asiakasohjaukseen tai omaan kotihoitoyksikköösi. He selvittävät tilannettasi, ohjaavat ja neuvovat sinua oikean palvelun piiriin. Muussa tapauksessa ota yhteyttä Kotitoriin.

Koivupirtissä on ympärivuorokautisen palveluasumisen paikkoja 35 ja yhteisöllisen asumisen paikkoja 15. Liikkuminen on esteetöntä ja talossa on kaksi hissiä.

Asumispalveluiden yhteystiedot

  • Mutkakatu 48 A
    33500 Tampere

Kaikki yhteystietomme löydät ota yhteyttä sivulta.

Elina Mäenpää

Palveluesimies

Palvelutalo

Soittoaika arkisin klo 10-14

Riitta Syrjälä

Palveluesimies

Ryhmäkodit / Sinisiipi

Soittoaika arkisin klo 10-14